Produkty dla curry deweley (5)

Musztarda Dijon z czarnymi oliwkami - LEONY

Musztarda Dijon z czarnymi oliwkami - LEONY

Składniki: - Nasiona gorczycy* - Ocet spirytusowy* - Sól - 4% oliwek czarnych* - Woda * produkty pochodzące z rolnictwa ekologicznego Zalecenia dotyczące użycia: Ta musztarda nadaje się do przygotowania sosu vinaigrette do sałatki pomidorowej lub do mięs z grilla i mięs białych. Posmaruj po prostu na kawałku chleba jako przystawkę... Produkt dostępny jest również w słoiku 100 g i 200 g.
Ekologiczna musztarda Dijon - z miodem i przyprawami La Cigale Provençale

Ekologiczna musztarda Dijon - z miodem i przyprawami La Cigale Provençale

Składniki: - Nasiona gorczycy - Ocet spirytusowy - Sól morska nierafinowana - 10% miodu - 0,5% przypraw - Cukier - Woda Zalecenia dotyczące użycia: Idealnie pasuje do mięs białych i ryb. Dodaje oryginalnego i wyrafinowanego smaku do wszystkich sosów. Produkt dostępny jest również w słoiku 100 g.
ŚWIEŻY CASSOULET Z CASTELNAUDARY Z CONFITEM Z KACZKI - ŚWIEŻY

ŚWIEŻY CASSOULET Z CASTELNAUDARY Z CONFITEM Z KACZKI - ŚWIEŻY

Tradycyjne przygotowanie w piekarniku: usuń folię ochronną i nagrzej piekarnik do 7/240°C. Następnie obniż temperaturę piekarnika do 5/150°C (5). Włóż swoją "cassole" do piekarnika na: 20 minut dla formatu 1 porcji 45 minut dla formatu 2 porcji 1h15 minut dla formatu 4 porcji
Pikantny Rougail Kiełbasiany - Browar

Pikantny Rougail Kiełbasiany - Browar

Rozkoszujcie się tym pysznym Rougail z kiełbasą Montbéliard i chili L’Oiseau z Reunionu we dwoje. Zainspirowany najlepszymi browarami, ten przepis nie zawiera barwników, sztucznych aromatów ani konserwantów.
Gulasz kapuściany - Bistronomiczny

Gulasz kapuściany - Bistronomiczny

Przelać danie do garnka i podgrzewać przez kilka minut na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, lub przelać zawartość puszki do odpowiedniego naczynia i podgrzewać w mikrofalówce przez 2 do 3 minut na maksymalnej mocy. Tłuszcze: 6,2 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g Węglowodany: 3,6 g W tym cukry: 1,9 g Błonnik: 1,1 g Białko: 6,9 g Sól: 1,1 g